Solmazana Anaokulu
Köroğlu Mah. İzzet Baysal Cad. Şehit Erol Erdoğan Sok. Solmazana Anaokulu NO 242 MERKEZ / BOLU

VİZYON

Okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir bütün olarak bireysel yeteneneklerinin farkında, özgüvenli, özdenetimli, milli manevi değerlerini benimseyen, bilimin ışığında ilerleyen, doğayı seven sağlıklı ve mutlu bireyleri topluma kazandırmak

MİSYON

Doğayı örnek alarak ‘’yaparak ve yaşayarak öğrenme’’ modelini geliştiren doğa okulumuzda uygulanan anaokulu eğitimi ile minikler okulumuzda yarına hazırlanıyor. Hazırlanan eğitim programlarında çocuğun yeteneklerini keşfedebileceği çalışmalar yapılıyor. Merak duygusunu geliştiren, araştırmayı, sorgulamayı, öğrendiği bilgiyi kullanmayı teşvik eden, bunun yansıra bulunduğumuz çevrenin kültürünü yansıtan, millî manevi değerlerimize önem veren anaokulu eğitim programımız, öğrencilerin, bireysel niteliklerinin farkında, özgüvenli ve mutlu olmalarını amaçlıyor.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Kulüp Eğitimi

İkili Eğitim Kulüp Eğitimi

Kulüplü Sınıflar:08.30-17.40 Sabah Grubu :08.30-13.30 Öğlen Grubu :13.30-18.30

İl Merkezinde